top of page

Διεθνείς διακρίσεις σε αγώνες ρόλερ για αθλητές του ΣΧΟ Βέροιας και του ΕΟΣ Νάουσας


Το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν διεθνείς αγώνες (FIS) ρόλερσκι στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας. Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές από 10 διαφορετικές χώρες και ο ανταγωνισμός ήταν σε υψηλό επίπεδο.


Η ελληνική αποστολή είχε 10 αθλητές –μεταξύ αυτών του ΣΧΟ Βέροιας και του ΕΟΣ Νάουσας- ξεχώρισε με τις συνολικές επιδόσεις της:


Στην κατηγορία U12 o Γιώργος Γιαννουλάκης του ΣΧΟ Βέροιας, στα 3χλμ ελεύθερης τεχνικής, με μία εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε τη 2η θέση στην πρώτη του συμμετοχή εκτός συνόρων.


Στην κατηγορία U14 ο Χρήστος Γιαννουλάκης του ΣΧΟ Βέροιας, στα 3χλμ ελεύθερης τεχνικής κατέκτησε την 3η θέση την Κυριακή και την 4η θέση το Σάββατο.


Στα κορίτσια, στην κατηγορία U14, η κορυφή βάφτηκε γαλανόλευκη καθώς και τις δύο ημέρες η Ρόζα Χριστίνα από τη Φλώρινα και η Γεωργία Τσιάρκα από τη Νάουσα, κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στα 3χλμ ελεύθερης τεχνικής.


Στην κατηγορία των γυναικών, για το αγώνισμα των 5χλμ κλασσικής τεχνικής το Σάββατο η Βούλα Λαδοπούλου κατέκτησε τη 2η θέση, η Μαρία Ντάνου την 3η θέση ενώ η Τίτα Νεφέλη την 4η θέση. Την Κυριακή η Βούλα Λαδοπούλου κατέκτησε τη 2η θέση, η Μαρία Ντάνου την 3η θέση ενώ η Τίτα Νεφέλη την 5η θέση.


Η ελληνική αποστολή θα παραμείνει στο Ζλάτιμπορ για ακόμη 2 αγώνες στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου.

Comments


logo 31.png
bottom of page